Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postawienie serwera

Fatalityyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Mam problem ponieważ samo postawienie serwa jest banalnie proste B) .Ale niedługo ja wraz z moimi kolegami mamy wycieczkę kilku dniową a wiadomo że w cs popykać zawsze jest ochota ;) .Tam gdzie jedziemy raczej neta nie bd :( i tu moje pytanie można postawić serwer miedzy kompami posiadamy 6 laptopów i jeden router oczywiście bez neta

Z Góry Dzięki

Za odpowiedzi lajkuje :P

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem:D

Ale można postawić albo przez hamachi,albo jeden z was włącza u siebie na new game mapę i reszta się podłącza,ale musicie mieć to samo ip więc to raczej odpada

Czyli przez hamachi najprawdopodobniej

Opublikowano

Tak, potrzebny jest internet do Hamachi. Wszystko na ten temat znajdziesz w dziale poradniki, lub polecam popatrzeć na YouTube.

Opublikowano

Pogracie.

Musicie podłączyć się do routera i tyle

Jeden z was tworzy serwer przez hlds podajecie sobie IP i tyle.

Lub druga opcja możecie na jednym laptopie stworzyć sieć ad-hoc a reszta się podepnie.

Udanej wycieczki ; d

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Wielkie Dzięki słyszałem że można zrobić serwer bez neta tylko sie do routera podłączyć ale wolałem spytać bo teraz nie mam jak sprawdzić a jak by nie działało na wycieczce to lipa bo nic bym juz nie zrobił :/ Ale Wielkie dzięki lajk leci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...